Te Araroa

Te Araroa
Jag har länge drömt om att åka till Nya Zeeland och vandra den 3000 km långa leden Te Araroa, nu är det dags!

lördag 25 mars 2017

Hösttecken

Dag 112, 25 Mar, 25 km totalt: 2870 km Woodlaw Forest - Longwood Forest
Tog en slapparmorgon och läste bok bra länge, kom inte iväg förens efter kl 10. Skogsvägen jag gick på gick snart över i en stig som var lite lätt lerig. Har börjat se lite röda löv på träden så hösten är nära. Kom ut på en väg över betesmarker. Leden går över privat mark och det sitter skyltar att man bara får vara där på dagtid. Vidare in i en ny skog sedan några kilometer på en asfaltsväg. Därefter passerade jag massa betesmarker med extra höga staket, var massa hjortar därinne. Nu har jag hittat en tältplats bredvid en tysk kille på en öppen yta i Longwood Forest. Detta är den sista skogen leden går igenom. Slutet närmar sig.

5 kommentarer:

 1. Galet att du nästan är framme! Hur känns det?
  Hur lång är rekordsträckan för en dag? 39 km?
  Kram Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg att det var 48 km om jag kollat rätt.. starkt! ����

   Radera
 2. Här är det vårtecken istället! Strålande sol och 14 grader varmt. Blommande blåsippor och pollen i luften. Ses snart. Anders och Kerstin.

  SvaraRadera
 3. Här är det vårtecken istället! Strålande sol och 14 grader varmt. Blommande blåsippor och pollen i luften. Ses snart. Anders och Kerstin.

  SvaraRadera
 4. Känns faktiskt rätt bra att komma fram. Har varit ett häftigt äventyr men varje äventyr måste ju ha ett slut också.
  Tror att längsta sträckan var mellan Anne Hut och första stugan efter Boyle, minns inte riktigt. Perfekt att komma hem till våren :)
  //Magnus

  SvaraRadera