Te Araroa

Te Araroa
Jag har länge drömt om att åka till Nya Zeeland och vandra den 3000 km långa leden Te Araroa, nu är det dags!

onsdag 8 februari 2017

En dag på buss

Dag 66, 7 Feb, 0 km totalt: 1807 km Christchurch - Pelorus Bridge
Utcheckning och promenad till busshållplatsen. Hade tänkt äta frukost på bussen men vi fick inte äta mjölkprodukter ombord enligt den väldigt regeltrogna bussföraren. En yogurt han vi få i oss iaf sedan fick vi klara oss på frukt. Bussen var nästan proppfull och det blev väldigt korta raststopp för att hålla tidtabellen. Väldigt många vägarbeten med skytteltrafik längs vägen. Vi blev avsläppta lite före Blenheim i Redwick för att kunna lifta sista biten. 35e bilen var en snäll kvinna som tyckte synd om oss som stod där i regnet och körde oss ända fram till campingreceptionen här i Pelorus Bridge. Pastamiddag och nu är det snart dags att hoppa in i tältet.

4 kommentarer:

 1. Synd att ni missade valsafarin. Hoppas ni får bättre väder på vandringen :-). Hur långt räknar ni med att hinna på vandringen innan du Hanna flyger vidare? Kramar från Kerstin och Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det var synd men sälarna var riktigt kul att se iaf. Vi kommer vandra till St Arnold. Så här långt perfekt väder så vi kan inte klaga. Kram

   Radera
 2. Vän av ordning undrar ju lite över "tältet", är det samma "tält" som du spände upp hemma i "garderoben"? Erbjuder du pytteliten bostadsyta eller har du uppgraderat till ett nytt mansion?? :) :)
  Vandra försiktigt och hoppas ni får fint väder!
  //Adde

  SvaraRadera
 3. Haha nej Hanna tog med mitt andra tält så nu har vi minst tre kvm att dela på :) Har haft några riktigt fina vandringsdagar i strålande väder. Ha de!

  SvaraRadera