Te Araroa

Te Araroa
Jag har länge drömt om att åka till Nya Zeeland och vandra den 3000 km långa leden Te Araroa, nu är det dags!

lördag 24 december 2016

Julafton

Dag 21, 24 Dec, 41 km totalt: 656 km Auckland - Meadowbrook
Kom en del regnskurar under natten men tältet höll tätt. Kom iväg vid 7 tiden och fortsatte kustvägen där vi slutade igår. Efter nån timme övergick promenadvägen i bilvägar som tog oss förbi flygplatsen. Firade julafton med en andra frukost på McDonald's. Fortsatte längs bilvägar hela eftermiddagen fast ibland har det varit avstickare genom trevliga parker iaf. Åt lunch i en park där folk spelade volleyboll och grillade, gick förbi massa hus med juldekorationer, känns inte direkt som jul utan snö men så är det på denna sida halvklotet. Kring 17.30 så lämnade vi äntligen vägarna och nu har vi gått genom skog och betesmark upp på en höjd på 257 m. Här hittade vi en bra tältplats med utsikt mot Auckland. Macaroni Cheese till julmiddag.

5 kommentarer:

 1. Häftig resa, kul att få följa med på håll! God jul från ett snöigt Ramundberget önskar Lars, Lena, Amanda, Matilda, Jens, Jacob, Ebba, Isidor och Roffe!

  SvaraRadera
 2. Här har vi precis lika lite snö och strålande sol men inte riktigt lika varmt. Granen når nästan upp i taket och julskinkan var torr och god. =) Kram från Anders, Kerstin, Eric, Maja, Leo och Ludde med nappen i örat.

  SvaraRadera
 3. Låter härligt! I Ramundberget är man väl alltid garanterad snö :)
  Torr julskinka då vet jag vem som tyckte den var godast.
  God Jul!

  SvaraRadera
 4. God Jul och strongt marscherat!
  /Adde

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Adde och God Jul till dig!

   Radera